İsa ÜNEL - Okul Müdürü

1970 Ordu Gölköy doğumlu olan İsa ÜNEL İlkokulu Mahmudiye ilkokulunda bitirdikten sonra ortaokulu Gölköy İmam Hatip Lisesi orta kısmında tamamladı. Lise öğrenimini Perşembe Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde okudu. Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesinden 1997 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl Perşembe Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde öğretmenlik görevine başladı. Aynı okulda sırasıyla Atölye Şefi, Teknik Müdür Yardımcısı, Müdür Baş Yardımcısı görevlerinde bulundu. 2010 yılında Ünye Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesine kadrolu müdür olarak atandı. 8 yıl bu okulda görev yaptıktan sonra 2018 yılında Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür olarak görevlendirildi. Halen bu görevine devam etmekte olan İsa ÜNEL evli ve bir kız çocuğu babasıdır.